Politica de Retur

Perioada de retur

Aveți dreptul de a face retur fără să specificați un motiv anume, în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit produsul. Acest drept este garantat de Ordonanța nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, modificată și completată de Legea nr. 51/2003.

Condiții de returnare

Produsul poate fi returnat în aceeași stare în care a fost achiziționat. Deoarece produsele amanetate pot prezenta zgârieturi sau alte defecte minore, acestea nu vor constitui motive de refuz al returului, cu condiția ca produsul să nu fie deteriorat suplimentar față de starea inițială de la achiziție. Este obligatoriu să notificați intenția de retur telefonic sau prin email înainte de a trimite produsul înapoi.

În cazul în care produsul ajunge la noi și prezintă defecte suplimentare față de starea inițială de la achiziție, suma rambursată va fi diminuată corespunzător pentru a reflecta scăderea valorii produsului. Dacă defectele suplimentare sunt semnificative și afectează grav funcționalitatea sau valoarea produsului, ne rezervăm dreptul de a nu restitui integral suma achitată inițial.

Procesul de retur

Toate costurile privind returul produselor vor fi suportate de către dumneavoastră.

Se va folosi același serviciu de transport cu care sa făcut livrarea inițială.

Vom restitui suma aferentă produselor returnate, conform stării acestora, nu mai târziu de 14 zile de la data în care produsele ajung înapoi în depozitul nostru și sunt evaluate. Restituirea se va efectua în contul bancar specificat la plasarea comenzii sau într-un cont indicat de dumneavoastră prin e-mail, fără costuri suplimentare.

Contact pentru Retur

Pentru a iniția un retur, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență clienți la: