Serviciile Noastre

Îți prezentăm serviciile noastre dar și avantajele de care profiți apelând la amanetul nostru.

Evaluare bunuri

De obicei clientul dorește o anumită sumă de bani. În acest caz se evaluează obiectul astfel încât suma să fie cât mai apropiată de cea dorită. Se ia în considerare:

Contract client

Se întocmește un contract în două exemplare, ambele cu valoare de original, ce conțin:

Informații utile

Contractul se semnează de ambele părți.

Clientul poate specifica o terță persoana care are dreptul de a ridica obiectul. În caz contrar, obiectul se ridică numai personal, când se confruntă datele din contract cu datele dintr-un act de identitate.

Obiectul restituit se verifică de ambele părți prin confruntarea cu descrierea din contract.

În cazul în care obiectul nu este ridicat în momentul expirării contractului, există o perioadă de așteptare de 10 zile. La sfârșitul acestei perioade, obiectul este scos la vânzare.

Dacă clientul dorește, în momentul când prelungește un contract el poate să achite o parte din suma împrumutată, la care se calculează comisionul aferent.

Întrebări frecvente

Comisionul perceput de noi este începând cu 0,1% pe zi pentru împrumuturile în aur și 0,6% pe zi pentru împrumuturile garantate cu electronice.

Perioada contractuală minimă de acordare a unui împrumut este de 1 zi la contractele garantate, aur, respectiv 1 zi la contractele garantate cu obiecte (electronice).

Perioada pe care se întocmește contractul este de 30 zile la aur, respectiv 20 zile la electronice.
Contractul de amanet se poate prelungi cu încă 30 zile, respectiv 20 zile dacă se achită comisionul perceput de firmă pentru perioada expirată.
Contractul de amanet poate fi prelungit de câte ori este necesar pentru client neexistând o limită maximă de prelungire.

Dacă clientul vine mai repede de 20/30 zile, iar valoarea împrumutată este mai mare de 51 RON comisionul se recalculeză în funcție de perioada scursă din momentul încheierii contractului și până în momentul finalizării lui.

Acordăm împrumuturi rapide & sigure!

Cu posibilitatea de a extinde perioadele contractuale ori de câte ori este nevoie!

Coșul meu
× Ai nevoie de ajutor?